A Vapianóban az olasz hagyományos gasztronómiát használjuk és tesszük maivá. Mindezt úgy, hogy naponta friss, minőségi alapanyagokból segítünk vendégeinknek megkomponálni az ízlésüknek leginkább megfelelő ételt, és előttük készítjük el.

Ha te is szeretnéd egy fiatal, szenvedélyes csapat tagjaként használni a kreativitásod, és minden nap kifőzni valami finomat, amivel örömöt okozol vendégeinknek, jelentkezz hozzánk!

A látványkonyha pasta cheftől a pizzásokon, a baristákon át egészen az éttermi menedzsmentig számos pozíciót és karrierlehetőséget kínálunk a személyes érdeklődésedtől és ambíciódtól függően.

Budapestre és Győrbe is – mint a világ közel 200 Vapiano éttermében – elhivatott, ambíciózus, tanulni vágyó kollégákat keresünk, akik közül mindenki – akár előképzettség nélkül – egy professzionális training elvégzése után lesz igazi Vapianist.

Legyél te is Vapianist!

Hozzájárulok adataim tárolásához és kezeléséhez

"Ön a személyes adatainak a megadásával és az életrajzának megküldésével hozzájárulását adja, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint toborzási, munkaerő-hiány betöltése céljából a VAPIANO cégcsoport (Gastro-Trend Belváros Kft., Gastro-Trend Bécsi Corner Kft., Gastro-Trend MOM Park Kft., Gastro-Trend West End Korlátolt Felelősségű Társaság, Gastro-Trend Management Étteremfejlesztő és Üzemeltető Kft.) a személyes adatait a hozzájárulása visszavonásáig, de legfeljebb a megküldéstől számított két évig kezelje. A hozzájárulása bármikor visszavonható."
Adetvédelmi elveink: Adatkezelési tájékoztató a leendő munkavállalók személyes adatainak kezeléséről.