Hello Future! – ezzel a felkiáltással nyílik meg a Vapiano új étterme november végén a Belváros szívében, a Vörösmarty téren.

A világon egyedülálló koncepciójú Vapiano étterem több régvárt újítást hoz el az olasz ételek szerelme- seinek…

A Magyarországon több, mint 10 éve jelen lévő Vapiano legújabb étterme merőben formabontó lesz a 30 országban megtalálható étteremlánc tagjai között. A jelenleg a világban található, közel 180 étterem közül ugyanis a Vörösmarty téren lévő lesz az első, ahol a Vapiano legnagyobb újdonságával, egy saját borbárral, és – a városi dzsungel szellemében – egy 18 négyzetméteres, élő növényfallal találkozhatnak a látogatók.

vapiano-vorosmarty

Azok, akik mindig is arra vágytak, hogy akár csak egy pohár borra, vagy egy igazi mediterrán aperitivóra is beugorhassanak kedvenc éttermükbe, most biztosan megtalálják legújabb törzshelyüket. A Vapiano világon egyedülálló borbárjában kiemel- kedő nemzetközi borok széles kínálata várja a munka után, vacsora vagy egy bulis este előtt a különleges ízélményre, olaszos hangulatú kikapcsolódásra vágyókat.

Az új étterem azoknak is kellemes meglepetést tartogat – a modernizált rendelési rendszernek köszönhetően -, akik szeretik még inkább személyre szabni kedvenc kombinációikat, lerövidíteni a sorban állás idejét, vagy akár egy helyen megrendelni a különböző típusú ételeket, salátákat, pizzákat és tésztákat.

Talán stílusos is, hogy Magyarország egykori első Vapiano étterme –a Fashion Street-nél– veszi fel elsőként az új, modern formát, alig 200 méterre a szeretett, de mára kinőtt helyszíntől. A Vörösmarty téren november végén a nagy nyilvánosság számára is megnyitja kapuit a legújabb Vapiano étterem, amit mi már alig várunk!
Kövesd a Vapiano Magyarországot Facebookon és Instagramon, hogy minden újdonságot az elsők között tudhass meg!