Szezonális specialitások vegán meglepetésekkel

 

#INSALATADI ZUCCAEAVOCADO

Kóstold meg szeptember-októberi Special étlapunk vegán salátáját: vapiano saláta mix, sütőtök kocka, friss avocado, uborka, sárgarépa és koktélparadicsom házi lime-chili öntettel.

#ZOODLESMEDITERRANEO

Július-augusztusi special étlapunk vegán újdonsága a házi készítésű cukkini tészta, pirított fenyőmag, hagyma, fokhagyma, koktélparadicsom, bazsalikom és friss citrom paradicsomos szószban.

#VEGANSORBET

Megérkeztek frissítő újdonságaink. Vegán, glutén és laktózmentes hűsítő sorbetek málna és citrom ízben.

#ZOODLESTHAISTYLE

Májusban egy különleges vegan csemegével rukkolunk elő. A pasta helyett cukkinicsíkok adják az alapot. A pörkölt mogyoró, lilahagyma, sárgarépa, pok choi, friss mangó és koriander kombinációját egy fűszeres-kókusztejes thai mártással készítjük el.

#VEGANBOLOGNESE

A március-április special étlap egy bolognese fűszerezésű, de hús helyett gombaraguval készülő vegan pastával igyekszik kedveskedni a Vegan funoknak.

#MANDORLA

Januártól minden kéthavi special új vegan ajánlatokkal lepi meg a vegan étkezés követőit. Az első különlegességünk épp egy édesség: Riso Latte di Mandorla. A vegán tejberizst mandulatejjel készítjük és narancsos-ananászos-goji bogyós toppinggal ízesítjük. A gyümölcsrizst karamellizált tökmaggal koronázzuk meg. Természetes édességét a gyümölcsök és egy kis nyírfacukor adja.