Rozé, pasta és girl power

A Vapiano Ladies idén egy különlegességgel tért vissza, április első igazán tavaszi hétfő estéjén a Vapiano és a Laposa Pincészet borpremierjével debütáltunk.

A Vapiano Fashion Street bejáratánál nem véletlenül kígyózott a sor már 7 órakor. Ezúttal egy rendkívüli program vonzott mindenkit. Ki ne szeretne például egy finom Aperol Spritz-zel indítva lazítani egy borús hétfő estén, igazi olaszos, mégis meghitt aperitivo hangulatban eltölteni néhány órát, ami csak az övé?

A welcome drink után következett a fő program, bemutattuk a Laposa Birtokkal közösen megálmodott borunkat, amely a Vapiano Rosé Urbanned nevet kapta, és amely friss, szamócás, kissé szénsavas, igazi tavaszi hangulatú rozé.

A Vapiano séfjei által külön erre az estére megalkotott ételsor tökéletesen kiegészítette egymást a borral. A caprese saláta által ihletett pizza, a csípős olaszkolbásszal felturbózott tészta, a tavaszias csirkesaláta és a piros pesto-s rizottó is megnehezítette a menüről való választást.

Amíg a vendégek rosét kóstoltak és az ételekre vártak, a legjobb hangulat a selfie sarokban volt, a kinyomtatott képeket pedig szuvenírként mindenki eltehette emlékbe.

Ha meghoztuk a kedved a „girls night out”-hoz, de erről a pinkbe burkolt estéről lemaradtál, nem kell búsulnod: a bevezető időszakban minden főétel mellé vásárolt Vapiano Urbanned Rosé mellé a második pohárra az étterem vendégei vagytok, így már csak rajtad áll: Te kit hívnál meg rá?

Kövesd Facebook oldalunkat, és légy résen, mert hamarosan újra jelentkezik a Vapiano Ladies!


Ilyen volt a Ladies Night májusban >