Mert gyors, mégis egészséges. Mert olasz, mégis gyors. Mert finom, igényes, ízléses, mégsem drága. És mert nemzetközi, mégis a miénk.

FORMABONTÓ ÖTLETEK

Gyors és mégis friss. Olasz, mégis gyors. Prémium, mégis megfizethető.
A szokásos tényezők szokatlan összhangja, nagy adag olasz gasztronómia nemzetközi szakácsok hozzáértésével fűszerezve, ínycsiklandó ízek kellemes, nyugodt, mégis trendi környezetben, hogy vendégeinknek ne csak az ízektől maradjon tátva a szájuk.

SZEM-SZÁJNAK INGERE

Klasszikus ízek egy kicsit másképp, egész más ízek egy kicsit ugyanúgy. Mindegy, milyen ételről beszélünk, konyhánkat egyetlen cél vezérli, hogy élményeket kínáljon ételek helyett, és ebbe nemcsak az ízek tartoznak bele, hanem a látvány is.

STÍLUS ÉS ÉRZÉK

Letisztult formák és nemes anyagok a tömör tölgytől a carrarai márványig. Hisszük, hogy a hivalkodás nélküli elegancia a belső térben és vendégeink hangulatában egyaránt nyugalmat teremt.

NYITOTT VAGY A FRISSESSÉGRE?

Látványkonyhánkon a tészták, pizzák, saláták kivétel nélkül friss, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek, mert úgy gondoljuk: létezik finom étel, ami gyorsan elkészül mirelit alapanyagok nélkül.