„Chi va piano va sano e va lontano”

Aki az életet könnyedebben veszi, az jobban és tovább él – tartja az olasz mondás, ahonnan maga a Vapiano elnevezés is ered.

És valóban, nap mint nap ezt a szellemet igyekszünk megteremteni a Vapiano éttermekben, a világ minden táján, mind vendégeink, mind kollégáink: a Vapianistik számára. Ez vezérel bennünket 2002. október 22. óta, amikor az első Vapiano megnyitotta kapuit Hamburgban. Két évvel később a Vapiano elindult európai, majd újabb három évvel később világ körüli útjára, mint franchisekoncepció. Mára már 5 kontinens 31 országában közel 200 Vapiano éttermében igyekszünk megvalósítani ugyanazt: egy helyet, ahol a mediterrán ételek élvezete mellett egy kicsit a hétköznapi gondokat is magunk mögött hagyhatjuk.

Hisszük, hogy a Vapiano több mint egy étterem. A Vapiano koncepció a modern városlakók szívét egy csapásra meghódította világszerte, hisz ma már nemcsak a kedvelt mediterrán ízekért jönnek el vendégeink hozzánk, hanem egy spontán önfeledt találkozásra, az élet mosollyal teli élvezetére egy kozmopolita, ugyanakkor meghitt és minőségi környezetben. A valódi tölgyasztalok, a letisztult design, a kellemes, világos terek és a megnyugtató atmoszféra mind-mind egy célt szolgál, a kellemes közérzetet, a könnyed beszélgetéseket, a kikapcsolódást és a nagyszerű ízek élvezetét.

Legyen az pasta, pizza, saláta vagy rizottó, minden közösen készül el séfjeinkkel a Vapiano egyedülálló látványkonyhájában, így mindenki a ízlésére formálhatja a Vapiano egyedi receptjeit. Sőt, a friss fűszernövények az asztalokon és a fűszerkertben nemcsak dekorációk, hanem további lehetőséget adnak a friss fűszerek élvezetére. Az egyedülálló chipkártya koncepciónak köszönhetően mindenki kedvére barangolhat az étteremben, rendelheti kedvenc ételeit, italait, fizetni csak távozáskor kell.

A pasta és pizzatészták, a kézműves édességek naponta, frissen készülnek. Az egyedileg a Vapiano számára tervezett pastagép nem is a színfalak mögött, hanem az üvegfalú manufaktúrában ontja magából a különböző formájú, friss tésztákat. A szószok és öntetek, a pestók és feltétek is mind-mind frissen kerülnek a látványkonyhába a legjobb minőségű alapanyagokból.

A kényelmes bár & lounge pihentető lehetőség egy hosszú nap után vagy a hétvégén egy jó kávéra vagy az olasz desszertek élvezetére. A kellemes zene, a halvány, meleg fények és a kényelmes fotelek, kanapék garantálják a meghitt környezetet egy kellemes estéhez. A Vapiano a tökéletes hely egy gyors ebédhez, egy meghitt vacsorához akár a családdal és a barátokkal egyaránt.

Jártál már nálunk?