Gelato, gelato, gelato – Ladies Special

A havonta megrendezett, exkluzív Vapiano Ladies rendezvényen ezalkalommal a fagylaltoké volt a főszerep – a finom tészták és házi koktélok mellett, hamisítatlan, olaszos aperitivo hangulatban telt az este.

A welcome drink után egy kis kötetlen ismerkedés, majd a vacsora következett: többek között a nyár legfinomabb salátája (ki mondhatna nemet a sárgadinnye és az olasz prosciutto párosára?), illetve legkarizmatikusabb tésztája (salsicca, kéksajt, zöldborsó) formájában, amiket séfjeink csak ezen alkalomra állítottak össze.

Ezután következett a lényeg, hiszen valljuk be, ilyen nyárias estéken a hölgyek leginkább a fagylaltokat várták, amik biztosan nem okoztak csalódást. A Vapiano éttermeiben megnyitottuk a szezont, ugyanis mostantól 6 ízben érhetőek el a gelato-k (amelyek közül kettő laktózmentes!).

A Vapiano Ladies egy havonta ismétlődő eseményünk, amire a helyek általában nagyon hamar betelnek, így érdemes résen lenned, ha a következőn Te is ott szeretnél lenni! A legbiztosabb, ha követed a Facebook oldaunkat :)


< Ilyen volt a Ladies Night májusban