Hello Future! – ezzel a felkiáltással nyílt meg a Vapiano új étterme december 10-én a Belváros szívében, a Vörösmarty téren.

A világon egyedülálló koncepciójú Vapiano étterem több régvárt újítást hoz el az olasz ételek szerelmeseinek…

A Magyarországon több, mint 10 éve jelen lévő Vapiano legújabb étterme merőben formabontó a 30 országban megtalálható étteremlánc tagjai között. A jelenleg a világban található, közel 180 étterem közül ugyanis a Vörösmarty téren lévő az első, ahol a Vapiano legnagyobb újdonságával, egy saját borbárral, és – a városi dzsungel szellemében – egy 18 négyzetméteres, élő növényfallal találkozhatnak a látogatók.

MEGNYÍLT A VÖRÖSMARTY TÉRI VAPIANO!

Azok, akik mindig is arra vágytak, hogy akár csak egy pohár borra, vagy egy igazi mediterrán aperitivóra is beugorhassanak kedvenc éttermükbe, most biztosan megtalálják legújabb törzshelyüket. A Vapiano világon egyedülálló borbárjában kiemelkedő nemzetközi borok széles kínálata várja a munka után, vacsora vagy egy bulis este előtt a különleges ízélményre, olaszos hangulatú kikapcsolódásra vágyókat.

Az új étterem azoknak is kellemes meglepetést tartogat – a modernizált rendelési rendszernek köszönhetően -, akik szeretik még inkább személyre szabni kedvenc kombinációikat, lerövidíteni a sorban állás idejét, vagy akár egy helyen megrendelni a különböző típusú ételeket, salátákat, pizzákat és tésztákat.

Talán stílusos is, hogy Magyarország egykori első Vapiano étterme –a Fashion Street-nél– vette fel elsőként az új, modern formát, alig 200 méterre a szeretett, de mára kinőtt helyszíntől. A Vörösmarty téren a nagy nyilvánosság számára is megnyitotta kapuit a legújabb Vapiano étterem, amit nagy szeretettel várja vendégeit!
Kövesd a Vapiano Magyarországot Facebookon és Instagramon, hogy minden újdonságot az elsők között tudhass meg!