# 2007.

Vapiano Belváros

Az első mérföldkő. 2007. augusztus 2-án megnyitottuk az első éttermet a belvárosi Fashion Streeten. Németország és Ausztria után elsőként Budapesten debütált 38. éttermével a mindössze 5 éves Vapiano. Ma 30 országban 178 Vapiano várja az olasz konyha rajongóit.

# 2009.

Vapiano Bécsi Corner

Budán is megjelent a Vapiano. Sőt a Kolosy téri üzlet 2014-ben megújult és kibővült. Építettünk egy 4. pastapályát, hogy gyorsabbak legyünk és újabb 100 férőhellyel bővültünk, hogy kényelmesebbek is. Nem is beszélve a belső terasz hangulatáról!

# 2011.

Vapiano MOM Park

A válság éveiben nagy kihívás volt. Az első nyüzsgő bevásárlóközpont az életünkben, a nyári hónapokban csendes, madárcsicsergős terasszal. Azóta nagyon népszerű lett, így hamarosan itt is újabb férőhelyekkel bővülünk.

# 2013.

Vapiano Westend

Még egy mall a túlparton. Természetesen itt sem a foodcourton, hanem teraszos önálló étteremként, bejárattal a centerből és a Váci útról. Amiben más elődeihez képest, hogy a megújúlt Vapiano designnal épült, amely 2012-ben mutatkozott be Bécsben. Világosabb terek, karcsúbb formák, könnyedebb design. Friss, kozmopolita, trendi.

# 2016.

Vapiano Győr

Az ország egyik legszebb történelmi és egyben legdinamikusabban fejlődő városában nyílt étteremmel elkezdődött a Vapiano fejlesztése Budapesten kívül is. Ezúttal az Árkád Győr Bevásárlóközpont az otthonunk. Persze itt is kicsit másképp – önálló bejárat, kellemes nyári terasz. No Foodcourt!

# 2017.

10 YEARS OF FRESHNESS

Új évtized, új kihívások, új Vapiano megoldások. Ezekre készülünk és egy ünnepi évre, ahol a 10 évet 10 újdonsággal köszönjük meg NEKTEK.