Az igazi olasz konyha házhoz jön! Nem csak az olasz konyha szerelmeseinek, de az ínyencek számára is jó hír, hogy a VAPIANO már házhoz is robog Győrben! A méltán közkedvelt Vapiano magyarországi hálózatának győri éttermében már több mint egy éve lehetőség van beleharapni egy falatnyi Olaszországba.

De nem csak arra van lehetőség, hogy betérjetek a Vapiano ékszerdobozként számon tartott éttermébe, hanem arra is, hogy onnan házhoz szállítva kérjétek kedvenc finomságainkat. Így, aki nem szívesen mozdul ki otthonról, vagy a hétköznapok zsúfoltsága miatt nincs ideje ellátogatni az ÁRKÁD üzletházbeli étterembe, már annak sem kell nélkülöznie a kedvenc „pollo di crema”-ját.

A Vapiano-tól megszokott minőségben ez esetben sem kell csalódnotok. A tészták kiszállítása egyedi hőtartó dobozban történik, gondosan figyelve arra, hogy amíg az ételt készhez nem kapjátok, azt frissen és épen tároljuk. A tudatosság itt pedig még nem ér véget. Különös tekintettel vagyunk környezetünkre.

Hazánk Vapiano-ja az első olyan éttermek egyike Magyarországon, mely elektromos motorokat használva juttatja el hozzátok kedvenc ételeiteket. Számunkra fontos, hogy minőségi alapanyagokból készült friss ételeket készítsünk nektek, ha ez számotokra is elengedhetetlen, akkor már nincs más dolgotok, mint felnyitni a laptopotokat, esetleg tárcsázni és végül várni, hogy megszólaljon a csengő…