A Vapiano most már közel sem csak a gazdagon tálalt olasz ételek otthona. A saláták és teljes kiőrlésű tészták mellett, egy rég várt bővítéssel ugyanis októberre megérkezett egy zöldségekre épülő étel, a ZOODLES.

1

A Vapiano által képviselt hagyományos olasz konyha egy új vonallal kedveskedik azoknak, akik az egészség, karcsúság és tudatosság jegyében étkeznek. Így egy igazán új és forradalmi alternatíva született a mindennapokra.

A Zoodles fogásokban reszelt cukkini szálakra kérhetjük néhány kedvenc összeállításunkat. Összesen 9 ízből választhatunk, az egyszerű, de nagyszerű Arrabbiata-tól kezdve a luxust megtestesítő királyrákos-spenótos változatig, de dönthetünk a Carbonara, vagy egy “klasszikus” bolognai mellett is.

2

A cukkini mindig is a testmozgást támogató diéta egyik kedvenc eleme volt: az uborkát közelítően magas víztartalma gondoskodik a hidratálásunkról, alacsony kalóriatartalma pedig a fogyókúrák barátjává teszi, mindemellett vitamintartalma is igen magas.

Próbáld ki te is a Vapiano újítását edzés előtt, vagy után – a reszelt cukkiniszálakból készült ételekkel bűntudatmentesen élvezheted a klasszikus olasz ízeket!