Szezonális specialitások vegán meglepetésekkel
#INSALATADI ZUCCAEAVOCADO
Kóstold meg szeptember-októberi Special étlapunk vegán salátáját: vapiano saláta mix, sütőtök kocka, friss avocado, uborka, sárgarépa és koktélparadicsom házi lime-chili öntettel.
#ZOODLESMEDITERRANEO
Július-augusztusi special étlapunk vegán újdonsága a házi készítésű cukkini tészta, pirított fenyőmag, hagyma, fokhagyma, koktélparadicsom, bazsalikom és friss citrom paradicsomos szószban.
#VEGANSORBET
Megérkeztek frissítő újdonságaink. Vegán, glutén és laktózmentes hűsítő sorbetek málna és citrom ízben.
#ZOODLESTHAISTYLE
Májusban egy különleges vegan csemegével rukkolunk elő. A pasta helyett cukkinicsíkok adják az alapot. A pörkölt mogyoró, lilahagyma, sárgarépa, pok choi, friss mangó és koriander kombinációját egy fűszeres-kókusztejes thai mártással készítjük el.
#VEGANBOLOGNESE
A március-április special étlap egy bolognese fűszerezésű, de hús helyett gombaraguval készülő vegan pastával igyekszik kedveskedni a Vegan funoknak.
#MANDORLA
Januártól minden kéthavi special új vegan ajánlatokkal lepi meg a vegan étkezés követőit. Az első különlegességünk épp egy édesség: Riso Latte di Mandorla. A vegán tejberizst mandulatejjel készítjük és narancsos-ananászos-goji bogyós toppinggal ízesítjük. A gyümölcsrizst karamellizált tökmaggal koronázzuk meg. Természetes édességét a gyümölcsök és egy kis nyírfacukor adja.