Vapiano & Laposa: Rosé Urbanned

Rózsaszín kalandok városi szerelésben

Egy nemzetközi étteremlánc és egy badacsonyi borászat egymásra találása. Távolinak tűnhet a rokonság, mégis jó pár dolog közös bennünk: lendületességre, folyamatos megújulásra törekszünk és soha nem kötünk kompromisszumot a minőség tekintetében.

De ami ennél is fontosabb: az általunk képviselt márkák karakteresek, viszont sosem tolakodnak, ezáltal könnyed és dinamikus életstílust testesítenek meg. Így téve a hétköznapokat frissé, változatossá, s egyben otthonossá.

Filozófiánk messze túlmutat azon, hogy finom ételeket és italokat tegyünk az asztalra. Olyan szolgáltatási sztenderdekben hiszünk, melyekben vendégeink és vásárlóink megbízhatnak, s melyek reményében bármikor átadhatják magukat az ízek élvezetének.

A Rosé Urbanned a Badacsonyi Borvidék bazaltos dűlőin érlelt szőlőből készült. Szorgos kezek alkották, akik legalább olyan szenvedéllyel nyúlnak a szőlőhöz, mint egy lelkes szakács a válogatott alapanyagokhoz. Frissességével, kirobbanó gyümölcsösségével, vibráló zamatával és a modern nagyvárosi atmoszférához illő lezser eleganciájával kiválóan passzol a Vapiano összetett ízvilágú, pikáns ételeihez.

Közös küldetésünk: egy kis „napfényt” hozni a délutánokba, legyen az tányéron vagy pohárban. Utóbbi a Rosé Urbanned: a városi szieszta íze.

rose-urbanned